čtvrtek 14. srpna 2014

Prodáváte dům v Ostravě? A víte, jak na to?

Odcházíte z Ostravy a nechcete držet ve vlastnictví dům? Nebo se stěhujete na hezčí místo ve městě? Máme pro vás tipy, jak nabídnout dům férově pro obě strany – pro vás i kupujícího.

Svěřte nemovitost webu s realitami

Každý, kdo v dnešní době něco hledá, to hledá ve většině případů na internetu. Webů, které se věnují pronájmu a prodeji realit je mnoho, ale ne každý je spolehlivý, ne všude se dají poskytnout zájemcům takové informace, které si on zadá jako požadavky. Nezapomeňte přidat i fotografie. Jak jinak si potenciální zájemce může udělat první dojem, když nabídnete jeden nic neříkající obrázek? Jedním z těch spolehlivějších webů, kde můžete úspěšně prodat nemovitost, je web Realitní revoluce. Vsaďte na něj!

Porovnejte cenu s ostatními srovnatelnými nemovitostmi

Domy v Ostravě jsou, stejně jako všude jinde, různé. Malé, velké, nízké, vysoké, staré, nové… Porovnejte ten svůj s ostatními domy ve městě a promyslete, zda vsadíte na nižší cenu, nebo ji naopak můžete ponechat výš, protože ostatní nabízené domy jsou oproti tomu vašemu zříceninou.


Zkuste se vyhnout realitkám

Realitní společnosti a jejich zaměstnanci se živí tím, že zprostředkovávají pronájmy a prodeje nemovitostí. Jenže takové poplatky, které vybírají, jsou zbytečné. A i když se jedná „jen o pár tisícovek“, zbytečnost stejně hraje prim už z principu. Prodat nebo pronajmout nemovitost je dnes už bez jejich pomoci běžné a hlavně to není složité.

Žádné komentáře:

Okomentovat